MMusic

 

Stichting MMusic is een Pools-Nederlands concertbureau en impresariaat.

Het doel van de stichting is de popularisering van Poolse muziek in Nederland en Nederlandse muziek in Polen. Dit is om het muzikaal begrip voorbij taal- en geografische grenzen te brengen. Tot de doelen van de stichting behoren in het bijzonder:

  • de popularisering van de Poolse jazz in Nederland en omringende landen
  • de popularisering van Nederlandse jazz op Pools grondgebied.

Het belangrijkste werkterrein van MMusic is de bemiddeling tussen muzikanten en organisatoren van culturele evenementen. Samenwerkend met instanties en bedrijven, bieden wij:

  • een professionele voorbereiding van promotie materiaal,
  • concerten en evenementen
  • begeleiding van artiesten
  • deelname aan de productie van de cd-opnames

Het Pools-Nederlands Concert Agentschap en Impresariaat MMusic vertegenwoordigt de volgende artiesten: Acquaphonica, Franz von Choosy, Cezary Konrad, Wojtek Justyna, Dorota Miśkiewicz, Philippe Lemm, Włodek Pawlik Trio, Łukasz Pawlik, Maurits Roes, Rogier Telderman, Filip Wojciechowski. Are not both music and conversation like love? Who would venture to say that what passes between lovers is of substance (I refer to their lovemaking, not their talk), yet is it not true that something is passed between them, back and forth, and they come away refreshed and healed for a while of their loneliness? J.M.Coetzee MMusic ontstond uit liefde voor muziek.  Ik ben er van overtuigd dat de Poolse Jazz iets is waar wij Polen met recht trots op kunnen zijn , op hetzelfde moment wil ik mijn ogen niet sluiten voor de Nederlandse Jazz en de gelegenheid waarnemen om beide stromingen onder het voetlicht te brengen. Zowel Poolse Jazz in Nederland als Nederlands Jazz in Polen zijn vrij onbekend,  daarom heb ik besloten om hier verandering in te brengen. Nobel doel? Misschien…Maar leven zonder dromen is niet veel waard en als de moed om dromen te realiseren ontstaat dan is het tijd voor iets moois… Hierbij daag ik U uit, om mijn dromen te ontdekken. Małgorzata Smółka